Vad gör vi?

Vi brukar säga att vi hjälper företag att digitalisera sin verksamhet, hela vägen från A till Ö. Om nästa steg för er är att modernisera ert varumärke hjälper vi er med branding, om det är att börja sälja på webben så bygger vi en e-handel.

Webbutveckling

Vi bygger en hemsida som gör precis det ni vill att den ska göra. Vill ni börja sälja via e-handel hjälper vi er genom hela processen. Med den senaste teknologin bygger vi hemsidor som är framtidssäkra och som ger er alla förutsättningar att växa digitalt.

Vi kan erbjuda en flexibel prismodell beroende på era önskemål, som minskar den ekonomiska risken som en e-handel ofta innebär.

Marknadsföring

Vi ställer upp oavsett om ni behöver hjälp med att komma på rätt bana på sociala medier eller vill outsourca det till oss. Potentialen för marknadsföring på sociala medier är enorm, se till att utnyttja den.

Med betald annonsering på Facebook kan du rikta in dig precis på de personerna du vill, nästan med millimeterprecision.

Apputveckling

Har du en idé på en app som hade kunnat bli nästa Uber eller behöver ert företag utvecklingskonsulter? Vi bygger appar med teknologier som tillåter oss att använda samma källkod till webb, iOS och Android.

Även på appar har vi en flexibel prismodell som gör att up-front kostnaden kan minimeras.